Onze Service

FacilityDeal is een online platform waarop u zowel producten als diensten van verschillende aanbieders uit de markt kunt kopen. Wij willen als totaalleverancier in al uw facilitaire behoeftes kunnen voorzien en u tegelijkertijd rechtstreeks van de beste aanbiedingen uit de markt laten profiteren.

specificeer en calculeer: via het hoofdmenu of zoekvenster vind u snel uw product of dienst. Omdat er vele verschillende aanbieders zijn helpen wij u graag naar de beste deal. Bij diensten stellen wij u eerst een aantal vragen. Op basis van de van uw antwoorden berekenen wij welke aanbieders voor u de beste deals hebben. Hierbij houden wij rekening met vele factoren zoals bijvoorbeeld de afstand van de aanbieder tot uw locatie.

Vergelijken:geen leverancier is gelijk. En dat geldt ook voor hun producten en diensten. Toch hebben wij een methode gevonden waarop u eenvoudig de vele verschillende aanbiedingen kunt vergelijken. Op een overzichtelijke wijze presenteren wij u alle gevonden deals. In 1 oogopslag heeft u al een goed beeld van de beste aanbiedingen.

Filter en sorteer: voor elk product of dienst hebben wij specifieke slimme filters gemaakt. Hiermee heeft u de mogelijkheid om alle gevonden deals te sorteren op bijvoorbeeld prijs, locatie, certificering of referenties. Hiermee hopen wij dat u nog sneller de voor u beste deal vind.

Kies en bestel: wanneer u de beste deal gevonden heeft dan proberen wij u deze zo gemakkelijk als mogelijk te laten verzilveren. Bij FacilityDeal faciliteren wij namelijk het gehele bestellings- en betalingsproces. U rekent dus alle diensten en producten af middels een verzamelnota bij één partij, namelijk FacilityDeal. Wij zorgen dat uw bestelling door de desbetreffende leverancier wordt uitgevoerd. U geniet daardoor eenvoudig van het one stop shopping voordeel.

Raadpleeg en analyseer: met een account kunt u gemakkelijk meerdere personen in uw organisatie autoriseren om bestellingen te doen bij FacilityDeal. Hierdoor bent u gemakkelijk instaat om inzicht te krijgen in uw facilitair verbruik. In Mijn FacilityDeal laten wij u overzichtelijk zien wat de status van bestellingen zijn, geven inzicht in facturen en uw betalingen voor al uw facilitaire producten en diensten.

Optimaliseer het verbruik en bespaar op uw facilitaire kosten: wij helpen graag om de totale kosten die u als bedrijf voor facilitaire producten en diensten moet maken (steeds verder) te verlagen. Keer op keer. Met Mijn FacilityDeal heeft u natuurlijk hiervoor een prachtig instrument. Maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u periodiek behoeft heeft aan een objectieve facilitaire manager die u persoonlijk helpt om de kosten nog verder te verlagen. Wij helpen u graag!